Депутатът от Държавната дума Николай Петрунин почина на 47-годишна възраст, съобщиха от

...
Депутатът от Държавната дума Николай Петрунин почина на 47-годишна възраст, съобщиха от
Коментари Харесай

Изненадващо почина бивш руски газов мениджър


Депутатът от Държавната дума Николай Петрунин почина на 47-годишна възраст, оповестиха от долната камара на Народното събрание.

Той е народен представител от ръководещата " Единна Русия ".

Официалната информация за гибелта му гласи, че тя е настъпила след " тежко дълготрайно заболяване ", без да се показва какво е то.

Петрунин е първият зам.-председател на Комисията по енергетика. До 2016 година той е ръководещ шеф на компанията " ПромГазСервис ", която се е занимавала със строителство на огромни инфраструктурни планове за " Газпром " и " Роснефт " - в това число на газопроводи в Сургут.

През 2003 година той приключва стопанска система във Владимирския държавен университет. Има научна степен " лекар " от Русия държавен обществен университет в Москва.

През 2016 година той става народен представител от " Единна Русия " за първи път, като е избран отново през 2021. Има орден " За заслуги пред Отечеството " II степен, който му е връчен през 2018 година с декрет на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР